לא ממש, אם מגיעים נקיים. האימון מתבצע ברובו בעמידה או על רצפה נקיה, בשיעורים המתקיימים בחוץ אין התפלשות. אפשר להגיע ולהתאמן עם נעליים בתנאי שהן לא מן החוץ.
כמעט ולא, אנחנו לא עובדים בתחום האירובי. חימום מתבצע רק בכדי להגביר זרימה של נוזל סינוביאלי ולמנוע פציעות.
כן, החיים מעורבים והגם השעורים. מכיוון שהתנועה מבוססת הקשבה ודיוק ופחות כוח בהתבסס על חלק מעקרונות הווינגצו'ון שזה קונגפו שנוצר על ידי אישה. יש לנשים יתרונות בדרך כלל בגמישות ותנועות שהן מוכוונות אגן ודאנטיין במקום שגברים מנסים להפעיל כח חיצוני.
עובדים על רצפה קשה לא מרופדת, אנחנו לא עושים הטלות, לכל היותר בודקים מקומות בהם ניתן להוציא משיווי משקל. בחדר ממוזג או בחוץ בהתאם לתנאי מזג האויר.
חוץ מכושר אירובי, האמון משפר גמישות כח פונקציונלי וקואורדינאציה. הוא משמר ומשפר יכולות גם בגילאים מבוגרים יותר. מי שרוצה יקבל יעוץ תזונאי וכן המלצות על השלמת תוספי תזונה.
לא! אנחנו חושבים עם מערכת העצבים (שרובה בגוף ולא בגולגולת). תמלול ופילוסופיה מזרחית פחות רלוונטית כשאפשר להעביר מסרים בתחושה פיזית.
נוח, לא פורמלי. אפשר נעלי התעמלות אם לא רוצים לעבוד יחפים.
כאב הוא סימן לתקלה, כאב מונע למידה. עם זאת חשוב להגיע לגבול הכאב כדי להבין את הגבול שלנו.
ילדים מחייבים סוג אימון אחר שהוא פחות קשוב פנימה. לפעמים יש כאלו שמסוגלים ורוצים.
אנחנו הופכים להיות יעילים במה שאנחנו מתאמנים בו. מי שמתאמן בהאבקות יהיה יעיל בהאבקות. כל אמנויות הלחימה מבוססות על חוזי התנהגות ותנועה בין המתאמנים / מתחרים. בקרב או בהגנה עצמית אין חוזים ולכן היעילות מוכתבת מההתמודדות עם הכאוס. מה שמוביל בהתמודדות הוא היכולת המנטלית להימנע מרפלקסים של קפיאה (נטרף) ויכולת פיזית תנועתית להתמודד עם אילוצים נכפים ולכפות אילוצים תנועתיים בשלב הבא. לכן כן, אפקטיבי בהגנה עצמית. אנחנו לא מלמדים קרבות ומצב נפשי של קרב ולכן יהיה פחות רלוונטי בקרבות ובספורט מגע.
בערך, בריקוד החוזה בין המשתתפים הוא אסטטי ומבוסס על שיתוף פעולה. ב- DD החוזה הוא פונקציונלי ואין שיתוף פעולה בין המתאמנים. מצד שני זו הפעלה מהנה של הגוף שיש לה מטרה, גוררת שיפור עצמי בדיוק כמו בריקוד ויש לה ממדים מדיטאטיבים.